MIDTJYSK TURISME
Midtjysk Turisme

Workshop stiller skarpt på turismefagligheden

Fængslet i Horsens dannede tirsdag den 3. september rammerne for lanceringen af bogen "Boost undervisningen med turismefaglig viden" og en workshop med fokus på turismefaglighed, uddannelsesplanlægning og undervisning.

Arrangerøren var Midtjysk Turisme, og deltagerne var en lang række veloplagte uddannelsesinstitutioner i Region Midtjylland, som alle arbejder med kurser og uddannelser inden for turisme og oplevelsesøkonomi.

Krydret med refleksionsøvelser, diskussionsoplæg, idéudvikling mv. fasciliterede  forfatterne bag bogen, konsulentvirksomheden PrimusMotor, dagen. Målsætningen med workshoppen var at stille skarpt på at indarbejde en øget turismefaglighed og forståelse for turismeerhvervets behov i undervisning og uddannelsesplanlægning.

Entusiasmen var stor blandt deltagerne, og netværk blev etableret. Midtjysk Turisme vil også fremadrettet understøtte brobygningen og samarbejdet mellem uddannelsesinstitutioner og turismeerhverv bl.a. gennem udvikling af en uddannelsesportal på www.midtjyskturisme.com, som lanceres senere på efteråret.