MIDTJYSK TURISME
Midtjysk Turisme

Studentersamarbejde - find talenterne

Leder du efter talenterne? Samarbejde med studerende og undervisere på regionens forskellige uddannelsesinstitutioner kan give dig og din virksomhed ny viden og tiltrække spændende projekter, praktikophold eller medarbejdere. Både Studenterhus Aarhus og Job- og praktikbanken på Aarhus Universitet er stærke indgange til at skabe kontakten.

Står I og mangler en praktikant med spidskompetencer inden for økonomi, PR og marketing? Har I et kultur- eller et turismeprojekt, hvor I har brug for praktisk hjælp og den nyeste viden fx inden for turisme eller oplevelsesøkonomi? Så tilbyder Studenterhus Aarhus at være jeres indgang til de 50.000 studerende på de videregående uddannelser i Midtjylland. Hvis I har et praktik- eller studiejobopslag, som I gerne vil have spredt ud til de studernede, så har Studenterhus Aarhus overblikket, netværket og de platforme, der skal til, for at videreformidle jeres opslag.

Visit Aarhus har bl.a. gjort brug af Studenterhus Aarhus og udtaler: ”Straks opslaget var kommet på de forskellige platforme, begyndte ansøgningerne at strømme ind. Vi fik over 100 på en uge”.

 

Ved at oprette en virksomhedsprofil på www.jobbank.au.dk kan du som virksomhed styrke din profil over for såvel studerende på Aarhus Universitet, som nyuddannede og erfarne akademikere fra Aarhus Universitet. Job- og Praktikbanken kan således både anvendes som et redskab til at tiltrække praktikanter, projekter eller studentermedhjælpere, men det kan også være jeres indgang til at rekruttere nye medarbejdere. Det er muligt at oprette fire forskellige typer jobopslag med varierende pris og synlighedsgrad.

 

Gode erfaringer

På EA Dania i Randers gav en 2-dages workshop med studerende på serviceøkonomuddannelsen konkrete output til arbejdet med årets FOOD-festival. Læs mere. Og i forbindelse med projektet Feel Like har studerende på Aarhus Universitet udarbejdet 5 bud på, hvordan det digitale værktøj kan markedsføres viralt. Læs mere. Begge aktiviteter er eksempler på, hvordan et samarbejde med studerende og uddannelsesinstitutioner kan understøtte erhvervets forretningsudvikling.

 

Vi vil gerne hjælpe

Du er også altid meget velkommen til at tage kontakt til Midtjysk Turisme, hvis du søger vejledning og kontaktinformationer i forhold til at skabe et samarbejde med undervisere og/eller studerende på regionens forskellige uddannelsesinstitutioner. Vi vil gerne være behjælpelig med at formidle kontakten og skabe dialog omkring samarbejdet. Kontakt Ulla Hjorth Jørgensen uhj@midtjyskturisme.com.